| Kontakt

Lukk

| WHO-koden

WHO anbefaler morsmelk som eneste næring de første 6 månedene. Nestlé støtter fullt ut både dette og fortsatt amming kombinert med innføring av variert kost i henhold til råd fra helsestasjon eller fastlege.

Morsmelk er det beste for det lille barnet. Den inneholder akkurat det barnet ditt trenger, og når du ammer trenger du ikke bekymre deg for at barnet ikke får i seg nok næring. Forskning viser også at morsmelk beskytter barnet mot infeksjoner, og det finnes flere andre fordeler enn de rent ernæringsmessige for både mor og barn. Vi anbefaler at du snakker med helsestasjonen før du eventuelt bestemmer deg for ikke å amme. Der kan du også henvende deg for å få støtte og råd i ulike spørsmål om amming.

Hvis du av én eller annen grunn ikke kan amme eller velger ikke å gjøre det, så finnes det morsmelkerstatning. Kroppens produksjon av morsmelk reduseres hvis du ikke ammer eller når amming kombineres med morsmelkerstatning. Det er derfor vanskelig å endre en slik avgjørelse senere. Bruk av morsmelkerstatning koster mer og kan også være mindre praktisk siden melken må tilberedes, brukes og oppbevares i henhold til instruksjonene på forpakningen. Det er viktig å følge instruksjonene slik at barnets helse ikke utsettes for risiko.

Når du etterhvert starter med smaksporsjoner, er det viktig å velge alderstilpasset mat. På hjemmesiden vår finner du informasjon om mat og ernæring for små barn samt informasjon om Nestlés produkter.

Fortsett

Siden eksisterer ikke

Det er fort gjort. Du kom kanskje hit fra en gammel lenke, vi kan ha flyttet siden, eller så er det noe annet som ikke stemmer.

Du kan alltid gå til startsiden eller bruke vår lille søkeboks her under for å prøve å finne det du leter etter.

Når du likevel er her, kan vi kanskje passe på å fortelle litt mer om barnematen vår? Visste du for eksempel at vi er den eneste av de store barnematprodusentene som lager sin barnemat på glass her i Norden? Og alt korn til grøten vår blir dyrket på nøye utvalgte åkrer i Sverige og videre tilberedt i Bjuv i Skåne. Bli med, så forteller vi enda mer ...

| Søk

Søk