Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikkel
X
Amming er den beste starten

Amming er den beste starten

 

Det første halvåret inneholder morsmelken all næringen barnet behøver, bortsett fra vitamin D. Den er unikt tilpasset ditt barn og mengden og innholdet tilpasses hele tiden etter barnets behov. I tillegg bidrar morsmelken til å gi barnet beskyttelse mot infeksjoner.

18. juni 2017

Ammingen er en unik stund for ømhet og nærhet - nyt den.

Først etter seks måneder må du gi annen mat i tillegg til morsmelk, men det er bra om morsmelk er en del av kostholdet hele det første året eller lenger.

Morsmelk inneholder begrenset mengde med jern, men heldigvis er barnet født med et jernlager som holder i ca. 6 måneder. Barnet kan ta opp en stor del av morsmelkens jerninnhold.

Morsmelk har lavt innhold av proteiner og salter. Den er i tillegg ganske søt og inneholder mye laktose, noe som hjelper til med å holde magen i gang.

Om du av forskjellige årsaker ikke kan amme, kontakt din helsestasjon. Her finnes det mye erfaring rundt amming og du kan få støtte og tips.

Du kan også lese mer på Ammehjelpen eller på Helsedirektoratet (søk på amming).

Les mer

Min Nestlé Club

Å ha et lite barn er fantastisk, men å være forelder innebærer også utfordringer og en hel del stress. Som medlem i klubben får du ta del av tips og idéer tilpasset barnets alder. I tillegg kan du bestille gratis smaksprøver samt få unike rabatter og tilbud.

  • Personlig innhold som er tilpasset barnets alder
  • Gratis smaksprøver
  • Rabatter og tilbud

Bli medlem

Lignende innhold