Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikkel
X

Barnetilpassede ingredienser– Nøye utvalgt for ditt barn

 

Visste du at kun 2 % av verdens råvarer møter de strenge reglene for hva som kan benyttes i barnemat og frokostblandinger til barn? Vi ønsker å forsikre oss om at ditt barn får det aller beste fra oss. Ved å inngå et samarbeid med bønder som dyrker råvarene og ved å utføre opptil 100 kvalitetskontroller underveis i prosessen, kan vi garantere både kvalitet og trygghet rundt den barnematen du gir til ditt barn.

6. juni 2019

Det vi gjør aller best er å lage måltider som er spesielt godt tilpasset de aller minste barna. Våre frokostblandinger og grøter for barn er av høyeste kvalitet og har en god sammensetning av viktige næringsstoffer; gode fettkilder, fiber og proteiner – næringsstoffer som er viktige for barnets utvikling og vekst. Maten lages alltid uten konserveringsmidler og kunstig fargestoff, i tråd med lovgivningen for barneernæring. Dette betyr at når ditt barn nyter en nydelig bolle med Nestlè barnemat, kan du være sikker på at den er nøye utviklet for ditt barn med tanke på de rette næringsstoffene og ingrediensene.

Spedbarn trenger opptil 5 ganger så mye av ulike næringsstoffer, sammenlignet med en voksen person. Barnets ernæring i løpet av de 1000 første dagene er avgjørende for en sunn vekst og utvikling. Dette er grunnen til at vi benytter barnetilpassede løsninger slik at vi sikrer god ernæring, sammensetning, kvalitet og renhetskriterier i vår barnemat.

Les mer

Lignende innhold
Søk

Har du fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.