Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikkel
X

Fra Åbo fabrikk med grønn energi

 

Fra Åbo, Finland, med grønn energi!  Les mer om vår dobbelt-miljøvennlige-fabrikk.

14. juni 2019

Hvem liker vel ikke økologisk barnemat som i tillegg er tilberedt CO2-nøytralt? Det gjør ihvertfall vi, for det å motvirke drivhuseffekten er viktig for oss!

 

CO2-nøytral fabrikk

All vår barnemat på glass tilberedes i fabrikken vår med klimavennlig energi – den er nemlig CO2-nøytral! Det innebærer at fabrikken får energi fra bioenergi, som er energi som er fremstilt på en slik måte at det ikke blir negativt utslipp av drivhusgassen CO2 da det er basert på en fornyar naturressurs.

Ingen deponeringsavfall

Dessuten har fabrikken også ingen deponeringsavfall, som betyr at vi satser på gjenbruksavfall! Og alle barnematsglassene våre er 100% gjenbruksbare!

  ”Hei fra Åbo!från Åbo! Mitt navn er Sari Miettinen-Rantala og jeg er sjef for vår Nestlé barnemat i glass-fabrikk. Vår fabrikk i Åbo er den eneste fabrikken som lager barnemat i hele Norden, og vi er veldig stolte over at vi gjør det med null CO2-utslipp. Vi er fdedikerte mot å jobbe for en bærekraftig framtid og for miljøet.

 

 

 

 

Vi ønsker at du som forelder skal være helt trygg på barnematen du gir barnet ditt, og med det at du får så mye innsikt om hvordan maten er tilberedt som mulig. Under kan du se vår sertifisering på at fabrikken for glass er miljøvennlig!

 

 

Vår CO2-nøytrale fabrikk

Våre retter på glass er CO2-nøytralt tilberedt og pakket på fabrikken vår i finske Åbo. Den går på fornybar bioenergi, og det avfallet som kommer er gjenvinningsbart.

Se sertifikatet

 

I samarbeid med IBM Food Trust om et mer synlig økosystem av råvarene og tilberedning - fra jord til bord.

Les mer

Lignende innhold
Søk

Har du fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.