Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikkel
X

Informasjon om informasjonskapsler (cookies)

 

En informasjonskapsel er en tekstfil som et nettsted lagrer på datamaskinen din (eller på annet IT-utstyr), slik at det er mulig å kjenne igjen din datamaskin neste gang du besøker nettstedet. En cookie-fil er passiv og kan ikke spre virus eller andre skadelige programmer. En informasjonskapsel inneholder informasjon i anonymisert form. Nesten alle nettsteder bruker informasjonskapsler, og de er ofte nødvendige for at nettstedene skal fungere optimalt.

27. juni 2017

Informasjonskapsler på dette nettstedet

Vi bruker informasjonskapsler for at siden skal fungere godt og for å samle statistikk om bruken, slik at vi kan forbedre nettstedets funksjon, brukeropplevelse og innhold.

Ønsker du å blokkere informasjonskapsler?

Hvis du nå eller senere ønsker å blokkere bruken av informasjonskapsler, kan du gjøre det i sikkerhetsinnstillingene i din nettleser.

Hva skjer hvis jeg blokkerer informasjonskapsler?

Hvis du blokkerer bruken av informasjonskapsler i nettleseren, vil du ikke bli registrert når du surfer på Internett. Vær oppmerksom på at dine personlige innstillinger også forsvinner når du blokkerer informasjonskapsler. Tenk også på at de fleste nettsteder krever at du godtar informasjonskapsler, for å fungere optimalt. Det er f.eks. nødvendig å bruke informasjonskapsler for å logge inn på dette nettstedet.

Hvorfor informerer vi om informasjonskapsler?

Ifølge norsk lovgivning skal alle nettsteder som bruker informasjonskapsler, informere brukerne om dette og be om deres samtykke, og videre informere om hvilken type informasjonskapsler det dreier seg om, og hva de brukes til.

Les mer om informasjonskapsler her.

Hvilken type informasjonkapsler bruker vi?

Funksjonalitet (sesjonsavhengige informasjonskapsler til innlogging)

Informasjonskapsler av denne typen brukes for at nettstedet skal fungere optimalt. De brukes blant annet for å huske hva du har lagt i handlekurven i poengshoppen, men først og fremst brukes de for å huske og verifisere at du er innlogget mens du bruker siden. Denne typen informasjonskapsler brukes bare mens du besøker nettstedet, og slettes når du går ut av siden eller logger deg ut.

Statistikk (Google Analytics)

Informasjonskapsler av denne typen brukes for å samle inn statistikk om hvordan nettstedet blir brukt. Statistikken analyseres og brukes for å forbedre funksjonaliteten og brukeropplevelsen. Disse dataene brukes internt og blir ikke gitt videre til tredjepart.

Les mer

Lignende innhold
Søk

Har du fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.