Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikkel
X

Miljøvennlige glass

 

Gjenvinning er et ansvar som vi alle deler, og som en stor matleverandør er det ekstra viktig for oss at vi leverer emballasje på en bærekraftig måte som beskytter planeten for fremtidige generasjoner.   

14. juni 2019

Kort om gjenvinning - hvorfor glass og metall?

  • 100% resirkulerbart - kan brukes om og om igjen
  • Glass er helt tett og bevarer maten best mulig

Visste du at glass er et av verdens mest miljøvennlige materialer?

I barnematsfabrikken vår i Finland er glasset som brukes til krukkene delvis resirkulert glass, og er 100% er resirkulerbare

En annen fordel med glass er at det beholder maten inni frisk siden det er rent, tett og helt ugjennomtrengelig! 

Hva med lokket?

Lokkene våre er laget av resirkulerbart metall. I Norden gjenvinnes ca 80% av metallet fra husholdningene. Derfor anses metall som et miljøvennlig emballasjemateriale, som hjelper industrien med å redusere effekten på naturressurser og energiforbruk. 

 

”Vi er veldig stolte over å kunne forsikre deg om at du kan føle deg trygg på at glassene din barnemat kommer i både er trygge og bærekraftige. Dette skyldes at glassemballasje beskytter innholdet uten påvirkning og sikrer at smaken opprettholdes. Emballasjen er laget av naturlige materialer som sand, brus, kalkstein, aske og resirkulert glass.

Glass har egenskaper som ingen annen emballasje har: 100% resirkulerbar og uendelig, i tillegg er den ren og bra fordi den ikke påvirker innholdet. Hver dag jobber vi for å lage emballasje som er bra for planeten vår. Det er klart at glass er en av de mest bærekraftige slags emballasje" - Jim Nordmeyer, VP, Global Sustainability, Owen Illinois Inc. CEO (Glassprodusent)

Les mer

Lignende innhold
Søk

Har du fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.