Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikkel
X

NaturNes og miljøet går hånd i hånd

 

NaturNes barnemat på glass tilberedes med instillingen om å gi tilbake til naturen. Nestlés frabrikk i finske Åbo er C02 nøytral!

9. november 2018

Barnematsfrabrikk som er CO2 nøytral NaturNes barnemat på glass tilberedes i vår fabrikk i finska Åbo, som ligger 30 mil fra Stockholm.

I vår innsats for å redusere miljøbelastningen med holdningen til å gi tilbake til naturen, er vi stolte over at vår barnematfabrikk er CO2 nøytral. Dette betyr at vi ikke har CO2-utslipp fra fabrikken. Blant annet kommer energien til frabrikken fra et nærliggende dampanlegg som bruker avfallsflis.

Glass – et slitesterkt materiale som kan brukes om og om igjen.

Våre måltider og fruktpuréer på glass er ikke bare smakfulle og laget av økologiske råvarer, som også lever opp til det høyeste kvalitetskravet - som vi kaller NaturNes Baby's Organic. Glass er et slitesterkt materiale som kan brukes flere ganger. Alle glassene våre er 100% resirkulerbare. Glass passer utmerket godt for å forvare mat trygt og fresht ettersom det ikke påvirker innholdet. Før du resirkulerer våre NaturNes-glass, skyll de gjerne og bruk de igjen til noe annet, sør du siden leverer i glasscontainer for gjenvinning slik at de igjen kan bli til nye matglass for vår gode NaturNes barnemat.

Les mer

Lignende innhold
Søk

Har du fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.