Verdensvanthet med sans for det lokale
En av fordelene ved å være en del av et internasjonalt selskap er at vi kan ta del i kunnskap og erfaringer fra forskere, ernæringsfysiologer, barneleger og kokker fra hele verden. Smak og vaner er forskjellige i forskjellige kulturer, men barnas grunnleggende behov er de samme.
Vi fyller kontinuerlig på med nye oppskrifter, spennende vitenskapelige funn og innsikter. Selv om Nestlé har virksomhet over hele verden, er vi et lokalt selskap til hverdags. En stor del av grøten vår lages for eksempel i Skåne i Sverige, og all barnemat på glass produseres i Finland – alltid etter norske favorittoppskrifter. Det nordiske hovedkontoret ligger i København.
Gode kokker vet at riktige råvarer er nøkkelen til sunn og god mat. Det gjelder også for maten vår. Våre kokker lager bare mat av råvarer fra kontrollerte leverandører som vi har kjent i mange år. Det er for den kommende generasjonen vi lager mat. Derfor følger vi maten nøye, hele veien fra åkeren til produksjon og emballasje.
Barn utvikler seg på en helt fantastisk måte de første årene. Og all maten vi lager, følger denne utviklingen – fra barnets første møte med smaksporsjoner til han eller hun sitter med deg ved middagsbordet og spiser sammen med hele familien.