Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikkel
X

Nestlè Infant Nutrition – En bærekraftig matleverandør

 

Vi i Nestlè Infant Nutrition samarbeider med bønder over hele verden. Våre barnetilpassede løsninger involverer et globalt nettverk bestående av over 20000 bønder og leverandører. Vi samarbeider med alle disse bøndene og leverandørene for å sikre kvaliteten på vår barnemat. Samtidig som vi sikrer god kvalitet på våre produkter, slår vi også et slag for miljøet og fremtidige generasjoner.

6. juni 2019

Vi har i samarbeid med vårt globale nettverk av bønder utviklet nye metoder for bærekraftig jordbruk. Ved å gjøre dette hjelper vi miljøet samtidig som vi forbedrer bøndenes velferd og levestandard.

Ved hjelp av bærekraft sikrer vi en høyere kvalitet på ingrediensene samtidig som vi beskytter miljøet. Dette er ideen og grunnlaget for våre initativ over hele verden.

Vi overholder de strenge kravene til barnematlovgivning ved å følge barnetilpassede løsninger hele veien. Våre bærekraftige barnemat-leverandører globalt benytter de strengeste kvalitetskriteriene som er mulig for barnemat-produksjon, samtidig som bøndenes og jordbrukets utvikling forbedres.

Derfor kan du alltid, med god samvittighet for både deg selv, ditt barn og miljøet, velge Nestlè Infant Nutrition sine produkter.

Les mer

Lignende innhold
Søk

Har du fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.