Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikkel
X
Tips for å lykkes med frukt og grønnsaker

Nestlés økologiske barnemat – for alle som ønsker et økologisk alternativ!

 

Vår økologiske barnemat oppfyller akkurat som i alle de andre produktene våre de høye kravene for barnemat i følge norsk regulering. Bare 5% av verdens råvarer oppfyller kvalitetskravene for anvendelse i barnemat.

14. mars 2018

Får barnematen på glass bruker vi i Nestlé helst kortreiste råvarer fra Norden, som har fått vokse langsomt og dermed blir mer næringsrike. Barnematen lages i Åbo, 30 min fra Stockholm. Alle oppskriftene er anpasset for å passe de ulike aldersstegene, noe som innebærer at smakene endres og bitene blir flere og større i takt med at barnet vokser.

En god start på livet er grunnlaget for Nestlé barnemat – derfor ser vi alltid til at vår økologiske barnemat på glass har et høyt næringsinnhold og er full av grønnsaker! Barn som får en variert kost tidlig og som lærer seg å like mange smaker har også en større tendens til å ha et variert kosthold senere i livet.

Därför har vi stor variation bland våra ekologiska recept och erbjuder också helt vegetariska alternativ i alla åldersteg. Nestlés ekologiska klämpåsar innehåller bara frukt och är helt utan tillsatt socker eller sött fruktjuicekoncentrat.

På grunn av dette har vi en stor variasjon blandt våre økologiske oppskrifter, inkludert vegetariske alternativer, for alle alderssteg. Nestlés økologiske klemmeposer inneholder bare most frukt og er helt uten tilsatt sukker og søt fruktjuice-konsentrat.

Vår økologiske barnemat

Les mer

Lignende innhold
Søk

Har du fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.