Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikkel
X
Nordisk og sunn mat til barnet

Nordisk og sunn mat til barnet

 

Med Nestlé barnemat kan du være sikker på at barnet ditt får i seg nøyaktig det han eller hun trenger av næring.

18. juni 2017

Vår barnemat er selvsagt uten konserveringsmidler og fargestoffer, og den kontrolleres etter svært strenge regler – kravene til barnemat er høyere enn til mat for voksne. Dessuten er smaken tilpasset for at barn skal like den. Vi tilsetter selvfølgelig heller ikke noen kunstige smaksstoffer i barnematen, ettersom vi synes det er viktig at barn lærer sig naturlige smaker.

Barn er barn. Uansett hvor de vokser opp, har de samme grunnleggende behov, men smak og vaner kan selvfølgelig være veldig forskjellige. Det synes vi det er enormt viktig å være lydhør for. Vi er den eneste barnematprodusenten i Norden som lager all vår mat på glass her. Det betyr også mye for oss å vite nøyaktig hvor våre råvarer kommer fra. De aller fleste av råvarene er utvalgt med stor omsorg fra gårder i Norden som vi har direktekontakt med.

Vi bruker selvfølgelig ikke noen konserveringsmidler i barnematen. I stedet bruker vi en varmebehandling for å gi barna mat med perfekt kvalitet. Klikkelyden er din garanti. Her kan du høre den.

Som forelder er det du som er den virkelige eksperten på barnet ditt. Når du prøvesmaker, tester og forteller oss hvordan barnet ditt opplever barnematen, hjelper du oss å gjøre maten vår enda bedre. Har du noe du vil fortelle eller spørre om? Klikk her.

Les mer

Lignende innhold
Søk

Har du fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.