Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikkel
X

Not just Organic. Baby's organic.

 

 NaturNes er ikke bare økologisk - men økologisk for barn.

12. oktober 2018

NaturNes babymat er Baby's Organic tvers gjennom, fra gård til bord. Ingen kunstige ingredienser anvendes, enten i jord eller vann. Alt får vokse i sitt eget tempo.Jorden får litt ekstra kjærlighet, slik at den holder seg næringsrik år etter år, og produksjonen foregår så skånsomt at næringsinnholdet bevares gjennom matproduksjonen.Naturligvis er vår barnemat NaturNes Baby's Organic ikke tilsatt sukker, den er usaltet, og er ikke beriket med annet enn antioksidanter. Mer er ikke nødvendig.

Hva er NaturNes Baby's Organic?

Bare to prosent av verdens råvarer oppfyller kravene til Baby's Organic, vårt kvalitetsstempel på mat for de aller minste. I tillegg til de økologiske klassifiseringstestene må vår baby mat gjennomgå ytterligere 96 tester.

Hva betyr dette?

1. Vi bruker ikke kunstige tilsetningsstoffer i verken jord eller vann når vi dyrker råvarene.2. I tillegg til de standardiserte økologiske testene foretar vi ytterligere 96 tester på våre ingredienser.3. Vi tar vare på jorden vår, slik at den holdes næringsrik og kan produsere år etter år på best mulig måte.4. Våre frukter og grønnsaker kan vokse i eget tempo, akkurat som naturen refererer til.

Les mer

Min Nestlé Club

Å ha et lite barn er fantastisk, men å være forelder innebærer også utfordringer og en hel del stress. Som medlem i klubben får du ta del av tips og idéer tilpasset barnets alder. I tillegg kan du bestille gratis smaksprøver samt få unike rabatter og tilbud.

  • Personlig innhold som er tilpasset barnets alder
  • Gratis smaksprøver
  • Rabatter og tilbud

Bli medlem

Lignende innhold