Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikkel
X

Nøye utvalgte ingredienser

 

Bare 2% av verdens råvarer er godkjente for NaturNes Baby's Organic standard

 

14. juni 2019

Baby's Organic - bare 2% holder standarden

Visste du at bare 2% klører seg gjennom nåløyet fordi det er høyere krav til råvarer for barnemat enn for vanlig mat, slik at små barn blir skånet fra visse sprøytemidler som bruker i vanlig jordbruk. På toppen av dette har vi i Nestlé våre egne krav for hva som er godt nok, og gjør 96 ekstra kvalitetstester. Det kaller vi Baby’s organic og er vårt høyeste kvalitetsstempel for de aller minste. 

Laks fra et bærekraftig fiske  

Alle fiskerettene er med villaks som er fisket bærekraftig og som er MSC-merket. Det betyr at miljøpåvirkningen på andre arter og havmiljøet er minimert. Tommel opp for biologisk mangfold!

Håndplukkede blåbær fra Lappland i Sverige og Finland

Blåbærene i glassene våre er til og med håndplukket i villskogene i Haparanda, Lapland, fryses ned og sendes direkte til fabrikken i Åbo. Har du også en liten en som elsker blåbær? 

Nordiska bär har en unik näringskomposition. De innehåller många vitaminer och mineraler. Näringstätheten i bär är väldigt hög i förhållande till mängden energi som de innehåller, och som fiberkälla är vilda bär de bästa. För oss är ansvarsfull skötsel och utveckling av bärodling av yttersta vikt” Sari Korhonen, Polarica AB

 

Vi gjør vårt aller beste for å kunne tilby trygg, god og næringsrik barnemat – så får du mer kvalitetstid, rett og slett!  

Les mer

Lignende innhold
Søk

Har du fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.