Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikkel
X

Oppdatering om koronaviruset

 

Vi vet hvor viktig det er å holde kontakten med dine nære og kjære  – og foreldre som deg som tar vare på barna og familien. Du er ikke alene i denne vanskelige perioden. Vi er her med deg, tilstede for deg og barnet ditt.
Om du har noen spørsmål eller vil dele dine tanker, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på Facebook, Instagram eller vår hjemmeside.

21. mars 2020

Hva gjør dere for å bidra til å stoppe spredningen av koronaviruset?

Mennesker er selve kjernen i Nestlés virksomhet. Vi jobber hardt for å holde våre ansatte, forretningspartnere og samfunnet rundt oss trygt under koronavirusets utbrudd.

Vi følger lokale helsemyndigheters anbefalinger, og tiltaken våre inkluderer:

◾Vi har bedt alle våre ansatte globalt om å ikke reise i jobbsammenheng innen tidligst 15. april. Innenlandsreiser skal også byttes ut med alternativer, når mulig. Dise retningslinjene vurderes løpende ettersom situasjonen endrer seg.

◾Vi oppfordrer kontoransatte til å jobbe hjemmefra, så fremt det lar seg gjøre.

◾Vi oppforderer ansatte til å minimere risikoen for smitte, både hjemme og på jobb. Vi oppfordrer også alle ansatte til å ta ekstra vare på egen fysisk og mental helse i disse vanskelige tider.

◾Ansatte som opplever symptomer oppfordres til å varsle linjeleder og gå i karantene eller isolasjon i 14 dager.

◾Vi har innført en rekke ytterligere sikkerhetstiltak ved fabrikkene, kontorene og distribusjonssentrene våre.

◾Vi jobber med partnere i verdikjeden, distribusjon og handelen for å implementere hensiktsessige kontrolltiltak og for å møte etterspørselen etter produktene våre.

Vil butikkene gå tomme for Nestlés produkter?

Vi jobber dedikert for å sikre løpende produksjon og leveranser av våre mat- og drikkevarer til kunder over hele verden. For å sikre dette, samarbeider vi tett med alle våre partnere, inkludert leverandører, distribusjon og handelen. Vi forventer på nåværende tidspunkt ingen mangel på våre varer av betydning.

 

Spørgsmål og svar om COVID-19:


◾ Generelle bekymringer angående COVID-19

Vi vet hvor viktig det kan være for deg, som forelder, å passe på dine barn og din familie og samtidig gjerne ville holde kontakten med dine nære og kjære. Du er ikke alene i denne vanskelige perioden, vi er her med deg, engasjert i deg og barnet ditt.

Hvis du har noen spørsmål eller vil dele dine tanker, er du alltid velkommen til å kontakte oss på Facebook, Instagram eller vår hjemmeside.

Er du gravid, ammer eller har små barn, har du kanskje en masse tanker og bekymringer om hvordan du skal forholde deg. Vi anbefaler deg å lese mer om forholdsreglene du skal ta på myndighetenes hjemmesider. På Helsenorge sine nettsider finner du svar på det meste angående Koronaviruset, i tillegg til Folkehelseinstituttet sine nettsider.

Les mer om rådene til barnefamilier her . Du kan også finne oppdatert og detaljert veiledning fra WHO her.


◾ Jeg ammer mitt barn. Risikerer mitt barn å bli smittet med COVID-19 hvis jeg er smittet? Hva kan jeg gjøre for å beskytte mitt barn fra å bli smittet?

Dette emnet er fremdeles uklart, da det utvikler seg dag for dag. Det er viktig at du følger anbefalingene fra norske myndigheter. Hold deg oppdatert her under avsnittet "Amming og korona" her.  Du kan også finne oppdatert og detaljert veiledning fra WHO her.


◾ Jeg gir barnet mitt morsmelkerstatning og/eller ferdiglaget babymat. Kan mitt barn bli smittet med COVID-19 via produktet?

Amming er den beste ernæring til din baby, og du bør alltid rådføre deg med din helsesykepleier eller lege hvis du vil starte med morsmelkerstatning. I Nestlé følger vi alltid strenge protokoller om hygiene og infeksjonsbekjempelse og sikrer at alle våre matvarer er trygge for din familie. I tillegg har vi, som følge av dagens situasjon, naturligvis gjennomgått alle våre protokoller og innført ytterligere kontroller for å garantere at vi leverer et sikkert produkt til deg og ditt barn. Din baby risikerer ikke å bli smittet med COVID-19 fra vår babymat eller erstatninger. Vi kan henvise til anbefalinger vedrørende god kjøkkenhygiene på Matportalen. I forbindelse med rengjøring av flasker og annet utstyr til matlaging henviser vi til Helsenorge. Du kan også finne oppdatert og detaljert veledning fra WHO
her

 

Om du har noen spørsmål eller vil dele dine tanker, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på Facebook, Instagram eller vår hjemmeside.

 

Les mer

Lignende innhold
Søk

Har du fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.