Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikkel
X

Oppdatering om koronaviruset

 

Vi vet hvor viktig det er å holde kontakten med dine nære og kjære  – og foreldre som deg som tar vare på barna og familien. Du er ikke alene i denne vanskelige perioden. Vi er her med deg, tilstede for deg og barnet ditt.
Om du har noen spørsmål eller vil dele dine tanker, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på Facebook, Instagram eller vår hjemmeside.

21. mars 2020

Hva gjør dere for å bidra til å stoppe spredningen av koronaviruset?

Mennesker er selve kjernen i Nestlés virksomhet. Vi jobber hardt for å holde våre ansatte, forretningspartnere og samfunnet rundt oss trygt under koronavirusets utbrudd.

Vi følger lokale helsemyndigheters anbefalinger, og tiltaken våre inkluderer:

◾Vi har bedt alle våre ansatte globalt om å ikke reise i jobbsammenheng innen tidligst 15. april. Innenlandsreiser skal også byttes ut med alternativer, når mulig. Dise retningslinjene vurderes løpende ettersom situasjonen endrer seg.

◾Vi oppfordrer kontoransatte til å jobbe hjemmefra, så fremt det lar seg gjøre.

◾Vi oppforderer ansatte til å minimere risikoen for smitte, både hjemme og på jobb. Vi oppfordrer også alle ansatte til å ta ekstra vare på egen fysisk og mental helse i disse vanskelige tider.

◾Ansatte som opplever symptomer oppfordres til å varsle linjeleder og gå i karantene eller isolasjon i 14 dager.

◾Vi har innført en rekke ytterligere sikkerhetstiltak ved fabrikkene, kontorene og distribusjonssentrene våre.

◾Vi jobber med partnere i verdikjeden, distribusjon og handelen for å implementere hensiktsessige kontrolltiltak og for å møte etterspørselen etter produktene våre.

Vil butikkene gå tomme for Nestlés produkter?

Vi jobber dedikert for å sikre løpende produksjon og leveranser av våre mat- og drikkevarer til kunder over hele verden. For å sikre dette, samarbeider vi tett med alle våre partnere, inkludert leverandører, distribusjon og handelen. Vi forventer på nåværende tidspunkt ingen mangel på våre varer av betydning.

Om du har noen spørsmål eller vil dele dine tanker, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på Facebook, Instagram eller vår hjemmeside.

Les mer

Lignende innhold
Søk

Har fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.