Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikkel
X
Protein er viktig for barnets vekst og utvikling

Protein er viktig for barnets vekst og utvikling

 

Medisinske eksperter og forskere betrakter protein som et av de viktigste næringsstoffene, ikke bare for barnets vekst, men også for barnets utvikling

17. juni 2017

Det første leveåret vokser barnet raskere enn noen gang senere i livet. Allerede ved seks måneders alder har barnet ofte doblet fødselsvekten, for deretter å tredoble den når det fyller ett år. I løpet av det første leveåret vokser barnet dessuten ca. 50 prosent i lengden.

Protein er en viktig del av kroppsvev. Våre muskler, organer, enzymer, hormoner, blod, hud, hår med mer består til største del av protein. Etter vann er protein den vanligste bestanddelen i kroppen.

Protein spiller også en viktig rolle både for et friskt fordøyelsessystem og et effektivt immunforsvar.

Hvis du ammer, trenger du ikke være urolig for om barnet får i seg rett mengde protein. Barnet får nøyaktig rett blanding av høykvalitets protein i nøyaktig de mengdene som et barn i vekst trenger.

Les mer

Min Nestlé Club

Å ha et lite barn er fantastisk, men å være forelder innebærer også utfordringer og en hel del stress. Som medlem i klubben får du ta del av tips og idéer tilpasset barnets alder. I tillegg kan du bestille gratis smaksprøver samt få unike rabatter og tilbud.

  • Personlig innhold som er tilpasset barnets alder
  • Gratis smaksprøver
  • Rabatter og tilbud

Bli medlem

Lignende innhold