Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikkel
X
Proteinets betydning for barnets vekt

Proteinets betydning for barnets vekt

 

Forskere mener at rett type protein av rett kvalitet er viktig for å redusere faren for at et barn blir overvektig senere i livet.

17. juni 2017

En optimal mengde protein med rett kvalitet fremmer en sunn og normal vektøkning. Et barn som utelukkende får morsmelk de første levemånedene, har lavere risiko for å bli overvektig eller rammes av fedme senere i livet.

Proteiner er livets byggesteiner

Medisinske eksperter og forskere mener at protein er det viktigste næringsstoffet, ikke bare for barnets vekst, men også for barnets helse og utvikling. Videre mener de at den kvaliteten og kvantiteten av proteiner som barnet får i seg gjennom kosten tidlig i livet, kan påvirke helsen også når barnet blir eldre. Morsmelkprotein er det optimale for barnet, ettersom kvaliteten og kvantiteten er tilpasset barnets stadig skiftende behov.

Nestlés forskning og utvikling

At barnets fremtidige helse kan påvirkes av de 1000 første dagene i livet, er relativt ny kunnskap som gjør arbeidet vårt enda viktigere. Vi har 150 års erfaring med barn, mat og helse. Og vi brenner for å gi barn over hele verden en god start som de så har med seg resten av livet.

Les mer

Lignende innhold
Søk

Har du fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.