Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikkel
X
WHO-koden

WHO-koden

 

Morsmelk er den beste kilden til næring for spedbarn tidlig i livet, og Nestllé støtter WHO sin anbefaling om fullamming de første seks levemånedene - etterfulgt av introduksjon av fast føde parallelt med amming opp til to års alder.

23. august 2022

Morsmelk er det beste for den lille babyen. Den inneholder akkurat det babyen din trenger og når du ammer trenger du ikke bekymre deg for at babyen ikke får i seg nok næring. Forskning viser også at morsmelk beskytter babyen mot infeksjoner og det er flere andre fordeler ved siden av de rent ernæringsmessige for både mor og baby.

Vi vet også at amming ikke alltid er et alternativ hos foreldre, og det anbefales derfor at du rådfører deg med helsepersonell om hvilken type næring som bør gis og når ditt barn bør starte med fast føde. Hvis du selv velger å ikke amme, bør du være klar over at en slik beslutning kan være vanskelig å endre og kan ha sosiale og økonomiske konsekvenser. Videre vil innføring av delvis flaskemating redusere tilførsel av morsmelk. Ved bruk av morsmelkerstaning, bør den alltid tilberedes, brukes og oppbevares som anvist på emballasjen for å unngå risiko for barnets helse.

Når du så begynner med smaksporsjoner er det viktig å velge alderstilpasset mat. På nettsiden vår finner du informasjon om mat og ernæring for små barn samt informasjon om Nestlé-produkter.

Les mer

Lignende innhold
Søk

Har du fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.