Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Merkevare
X

min Grøt

God næring for små mager

Små barn vokser og utvikler seg fort de første leveårene. De har et stort næringsbehov, men magen er forholdsvis liten. Det betyr at de må spise oftere og ha en mer næringsrik kost enn hva vi voksne har behov for. Derfor er Nestlés grøt beriket med jern, kalsium, vitamin D og jod.

Ny grøt og velling kommer snart - les mer her

Se svar på dine spørsmål om de kommende oppdateringene

Fullkorn og sunn fiber

Fullkorn og fibre er også bra for små barn, men i begrensede mengder. Fullkornsvariantene blant barnematproduktene er tilpasset barnet alder og har en tilpasset fibermengde. Hvis barnet spiser disse behøver hun eler han ikke å spise så mye andre fullkornsprodukter i form av brød, pasta og andre gryn.

Les mer om fullkorn og fiber

Mettende måltid til å spise selv

Min grøt er perfekt til frokost, mellommål eller kvelds. Noen liker den også til lunsj. Den er enkel å tilberede og lett for barnet å spise med skje. Det finnes varianter fra 4 måneder for barnets aller første smaksporsjoner til fullkorngrøt anbefalt fra 3 år.

 

1 av 10 barn i Norge har jernmangel

Barn blir født med et jernlager som holder frem til de er omtrent 6 måneder gamle. Deretter er det viktig at barnet får i seg nok jern fra kosten, ettersom morsmelk alene ikke dekker barnets jernbehov. Jern er et viktig mineral som bidrar til barnets normale kognitive utvikling. En porsjon Nestlé grøt gir ca. 37% av barnets daglige jernbehov.

Les mer om jern

Gode måltidsrutiner for ditt barn

Livet med små barn er fullt av overraskelser som kan være vanskelig å forutse. Dersom du har gode rutiner rundt mat og søvn blir det lettere å takle slikt som ikke går an å planlegge. Gode vaner setter en fin ramme rundt dagene.
For deg som forelder er det fint å vite at du har en plan, slik at du vet at ditt barn får den næringen det trenger. For ditt barn gir rutinene harmoni og trygghet

Les mer om måltidsrutiner

Få gratis smaksprøve

Du må være medlem i Min Nestle Club for å bestille en gratis smaksprøve. Det er gratis å være medlem. Det er raskt og enkelt å registrere seg. Dessuten er det veldig fordelaktig for deg som har småbarn, å være medlem.

Bestill en gratis smaksprøve

Våre produkter