Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Merkevare
X

Min Grøt - Nestlés barnegrøt

nestle-grot barnegrot

Nestlés barnegrøt - god næring for små mager

Små barn våkser og utvikles raskt i løpet av sine første leveår. Det har stort næringsbehov, men magene deres er forholdsvis små. Det betyr at de trenger å spise oftere og ha en mer næringsrik kost enn voksne. Nestlés barngrøt er perfekt tilpasset for små mager og inneholder i tillegg flere viktige næringsstoffer, som jern, kalsium, vitamin D og jod.  Vår barngrøt er derfor et utmerket alternativ om du gjerne vil gi babyen din en god start på livet! Grøtene er selvsagt uten tilsatt sukker, og med bare naturlig sødme fra melken, kornene og evt. tørkede fruktbiter. Nå også med bare raps-og solsikkeolje!

Grøt passer perfekt som del av første matintroduksjon, er et godt og næringsrikt måltid gjennom oppveksten og lørdagsgrøten er en norsk tradisjon livet ut.

 

Finn en barnegrøt som passer for akkurat din baby

Nestlés barngrøt finnes i mange ulike smaker og er selvfølgelig alderstilpasset for å tilfredsstille akkurat ditt barns næringsbehov. Våre ulike barnegrøter kan derfor serveres fra 4 måneder opp til 3 års-alderen. Når du serverer barnet ditt grøt for første gang er det viktig at du går forsiktig frem. En god idé kan derfor være å servere vår Nestlé min Grøt Mild Havre som er tilpasset barn fra 4 måneder og oppover. Barnegrøten er mild i smaken og utviklet for å passe små og uvante babymager. Om babyen din er litt eldre og tidigere har spist barnegrøt, kan noen av våre Nestlé min Grøt Fullkornsgrøt passe bedre. Våre fullkornsgrøter finnes i spennende smaker og herlige konsistenser. Så uansett alderen på barnet ditt, er vi sikre på at du kan finne en grøt som passer akkurat din baby!

 

Gi babyen din barnegrøt og hjelp barnet ditt til å få i seg tilstrekkelig med næring

Nestlés utsøkte barnegrøt er perfekt tilpasset små barns mager og inneholder i tillegg jern, kalsium, vitamin D og jod, samt kun solsikke- og rapsolje. Å gi babyen din barnegrøt kan dermed være et utmerket valg med tanke på å sørge for at barnet får i seg en næringsrik og balansert kost.

Gjennom å servere en porsjon av Nestlés barnegrøt kan du sørge for at barnet ditt får i seg ca 40% av sitt daglige behov for jern. At små barn får i seg jern er essensielt da dette bidrar til barnets normale, kognitive utvikling. Ett barn fødes med en jernbeholdning som varer i omtrent 6 månader. Deretter er det viktig at barnet får i seg jern via sitt kosthold. Dette er fordi brystmelken, etter 6 måneder, ikke lenger gir nok jern. Å servere barnet ditt Nestlés barnegrøt er således en veldig god idé for å være sikker på at barnet ditt får i seg tilstrekkelig med jern! 

Nestlé barngrøt inneholder ikke bare livsnødvendig jern, men til og med fullkorn og fiber. Om fullkorn og fiber serveres i riktige mengder, er ikke dette bare noe som er bra for voksne, men også for barn. Vår barngrøt inneholder derfor 39-43% fullkorn og fibernivå øker i takt med barnets alder. Når du serverer barnet ditt grøt, kan du derfor være sikker på at du gjør et trygt og godt valg som passer akkurat ditt barns alder! 

Barnetilpassede ingredienser– Nøye utvalgt for ditt barn

Visste du at kun 2 % av verdens råvarer møter de strenge reglene for hva som kan benyttes i barnemat og frokostblandinger til barn?

Fullkorn og sunn fiber

Fullkorn og fibre er også bra for små barn, men i begrensede mengder. Fullkornsvariantene blant barnematproduktene er tilpasset barnet alder og har en tilpasset fibermengde. Hvis barnet spiser disse behøver hun eler han ikke å spise så mye andre fullkornsprodukter i form av brød, pasta og andre gryn.

Les mer om fullkorn og fiber

1 av 10 barn i Norge har jernmangel

Barn blir født med et jernlager som holder frem til de er omtrent 6 måneder gamle. Deretter er det viktig at barnet får i seg nok jern fra kosten, ettersom morsmelk alene ikke dekker barnets jernbehov. Jern er et viktig mineral som bidrar til barnets normale kognitive utvikling. En porsjon Nestlé grøt gir ca. 37% av barnets daglige jernbehov.

Les mer om jern

Nestlè Infant Nutrition – En bærekraftig matleverandør

Vi i Nestlè Infant Nutrition samarbeider med bønder over hele verden. Våre barnetilpassede løsninger involverer et globalt nettverk bestående av over 20000 bønder og leverandører.

Vår historie - Nestlé grøt siden 1867

Les hvordan alt startet med vår grunnlegger Henri Nestlé sitt prisbelønnede produkt som skulle bekjempe et folkehelseproblem

 Vår historie

Mettende måltid til å spise selv

Min grøt er perfekt til frokost, mellommål eller kvelds. Noen liker den også til lunsj. Den er enkel å tilberede og lett for barnet å spise med skje. Det finnes varianter fra 4 måneder for barnets aller første smaksporsjoner til fullkorngrøt anbefalt fra 3 år.

 

Søk

Har du fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.