Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Merkevare
X

Min Grøt - Nestlés barnegrøt

nestle-grot barnegrot

Små barn trenger mye energi

Små barn vokser og utvikler seg raskt i løpet av sine første leveår. De har et stort næringsbehov, men deres mager er forholdsvis små. Det betyr at de trenger å spise oftere og fra en mer næringsrik kost enn hva vi voksne trenger. Nestlés grøt er perfekt tilpasset for små mager, med tilsatt jern, kalsium, vitamin D og jod. I tillegg er den laget med olje fra kun solsikke og raps!

Nestlés barnegrøt finnes i mange ulike smaker og er selvsagt alderstilpasset for å passe akkurat ditt barns næringsbehov. Fra Nestlé Min Havregrøt fra 4 måneder, med mild smak for små, uvante mager, til Nestlés min Fullkornsgrøt opp til 3 år med spennende smaker og herlige konsistenser.

Ved å servere en porsjon av Nestlés grøt, sørger du for at barnet ditt får i seg ca. 40% av det daglige behovet for jern. Det er viktig at små barn får i seg jern, da det bidrar til barnets normale kognitive utvikling. Barn fødes med et jernlager som varer frem til ca. 6 måneders alder. Deretter er det viktig at barnet får i seg jern fra kosten, da morsmelken etter 6 måneder ikke lenger er tilstrekkelig som jernkilde. En måte å dekke jernbehovet på er å servere grøten ved andre måltider enn bare frokosten. Grøt fungere utmerket som mellommåltid, kveldsmat eller til og med som lunsj.

Lær mer om fullkorn, produksjon av barnemat og våre produkter under.

Barnetilpassede ingredienser– Nøye utvalgt for ditt barn

Visste du at kun 2 % av verdens råvarer møter de strenge reglene for hva som kan benyttes i barnemat og frokostblandinger til barn?

Les mer om ingredienser

Fullkorn og sunn fiber

Fullkorn og fibre er også bra for små barn, men i begrensede mengder. Fullkornsvariantene blant barnematproduktene er tilpasset barnet alder og har en tilpasset fibermengde. Hvis barnet spiser disse behøver hun eler han ikke å spise så mye andre fullkornsprodukter i form av brød, pasta og andre gryn.

Les mer om fullkorn og fiber

1 av 10 barn i Norge har jernmangel

Barn blir født med et jernlager som holder frem til de er omtrent 6 måneder gamle. Deretter er det viktig at barnet får i seg nok jern fra kosten, ettersom morsmelk alene ikke dekker barnets jernbehov. Jern er et viktig mineral som bidrar til barnets normale kognitive utvikling. En porsjon Nestlé grøt gir ca. 37% av barnets daglige jernbehov.

Les mer om jern

Nestlè Infant Nutrition – En bærekraftig matleverandør

Vi i Nestlè Infant Nutrition samarbeider med bønder over hele verden. Våre barnetilpassede løsninger involverer et globalt nettverk bestående av over 20000 bønder og leverandører.

Les mer om Infant Nutrition

Vår historie - Nestlé grøt siden 1867

Les hvordan alt startet med vår grunnlegger Henri Nestlé sitt prisbelønnede produkt som skulle bekjempe et folkehelseproblem

 Vår historie

Mettende måltid til å spise selv

Min grøt er perfekt til frokost, mellommål eller kvelds. Noen liker den også til lunsj. Den er enkel å tilberede og lett for barnet å spise med skje. Det finnes varianter fra 4 måneder for barnets aller første smaksporsjoner til fullkorngrøt anbefalt fra 3 år.

Søk

Har du fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.