Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Merkevare
X

NAN

Protein er viktig for barnets vekst og utvikling

Medisinske eksperter og forskere mener at protein er det viktigste næringsstoffet, ikke bare for barnets vekst, men også for barnets helse og utvikling. Kroppen er avhengig av næringsstoffet protein. Protein fungerer som byggesteiner i kroppens celler. For at et barn skal vokse og utvikle seg sunt, må maten som barnet spiser, inneholde kvalitetsprotein i passe mengde.

Les mer om protein

NAN PRO 4

Vi hos Nestlé har utviklet NAN PRO 4 med vår spesielle proteinteknologi. Produktet med vårt beste protein hittil har alt som er nødvendig for å gi barnet et godt utgangspunkt for livet.
NAN PRO 4 Melkedrikk er laget for barn fra 15 måneder. Den inneholder jern som bidrar til en normal kognitiv utvikling hos barn, og vitamin D som er viktig for en normal utvikling av barnets skjelett.

Les mer om NAN 4

150 år med kunnskap og erfaring

For 150 år siden, nærmere bestemt i 1866, laget den tyske apotekeren Henri Nestlé verdens første tilskuddsblanding – og grunnlaget for dagens moderne næringstilskudd var fødd. Og siden den gang har vi i nær kontakt med flere tusen mødre, leger og jordmødre kontinuerlig og omsorgsfullt utviklet og forbedret våre produkter. Det startet som en personlig drøm.

Les mer om Nestlé