Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Merkevare
X

Nestlé

Best kvalitet uten fargestoffer eller konserveringsmidler

Visste du at bare en liten del av råvarene i verden er godkjent til produksjon av barnemat? Det skyldes at råvarene må inneholde svært lave nivåer av toksiner og plantevernmidler for å kunne brukes til barnemat. Hos Nestlé kan vi barnemat. Vi har 150 års erfaring og lager barnemat tilpasset alderen til barna. Råvarene er nøye utvalgt, og takket være naturlige konserveringsmåter trenger vi ikke å bruke noen konserveringsmidler, og selvsagt heller aldri fargestoff.*

*Det er forbudt å bruke konserveringsmiddel og fargestoff i barnemat.

Introdusere smaksporsjoner

De aller fleste barn klarer seg fint på bare morsmelk de første 6 månedene. Men hvis barnet virker nysgjerrig på å prøve annen mat, kan du tidligst fra 4 måneders alder gi små smaksporsjoner av annen mat. Smaksporsjonene skal være små, bare et par skjeer. De skal ikke på noen måte erstatte ammingen.

Les mer om smaksporsjoner

Gode måltidsrutiner for ditt barn

Livet med små barn er fullt av overraskelser som kan være vanskelig å forutse. Dersom du har gode rutiner rundt mat og søvn blir det lettere å takle slikt som ikke går an å planlegge. Gode vaner setter en fin ramme rundt dagene. For deg som forelder er det fint å vite at du har en plan, slik at du vet at ditt barn får den næringen det trenger. For ditt barn gir rutinene harmoni og trygghet.

Les mer om måltidsrutiner

Produktet er lett å få ut av glasset og varmes lett i micro. Konsistens og smak falt meget i smak hos junior og virket til å mette slik en middag skal.

Denne spagettiretten faller i smak hos mange av de minste. En perfekt kombinasjon av kjøtt og pasta ifølge foreldrene.

Les flere anmeldelser på Smartson

Våre produkter

Har fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.