Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Topic Page
X

Melkedrikk for små barn – Barn har andre ernæringsbehov enn voksne

Når barnet ditt spiser, er det ikke alt som ender opp i magen. Barn elsker å utforske maten, og det er en naturlig og viktig del av utviklingen deres. Oppdag hvordan NAN Pro 4 passer ditt barns behov.

Section 1

Har barnet ditt begynt å spise på egen hånd?

Små barn trenger opptil fem ganger mer av næringsstoffene i forhold til sin kroppsvekt enn voksne! Derfor er det viktig at barnets kosthold inneholder de næringsstoffene som er nødvendige.

Hvilken melkedrikk passer mitt barn?

NAN PRO 3 er en melkedrikk utviklet til små barn fra 12 måneder og NAN PRO 4 er en melkedrikk utviklet til små barn fra 18 måneder, som den flytende delen av kosten før du begynner å gi kumelk.

Inspirert av 60 års forskning på morsmelk, har våre eksperter utviklet NAN PRO 3 & 4. NAN PRO 3 inneholder 2’-FL (2’-fukosyllactose) et syntetisk framstilt oligosakkarid, som er strukturelt identisk med den mest vanlige oligosakkariden i morsmelk.

Visste du at proteiner bør være tilpasset ditt barn?

Forskning viser, utover det første leveåret, at proteiner også er et av de viktigste næringsstoffene til barn. Hos de fleste småbarn er inntaket av protein for høyt, og det anbefales et begrenset inntak.

NAN PRO 3 og NAN PRO 4 er spesielt utviklet til å imøtekomme de næringsmessige behovene hos små barn og er produsert med vår alderstilpassede proteinteknologi som gir riktig kvalitet på proteinet til barnet ditt.

Viste du at barn har 3 ganger så stort jernbehov som voksne i forhold til vekten deres?

NAN PRO 3 og NAN PRO 4 er en god kilde til jern, som bidrar til normal kognitiv utvikling hos barn. To glass melkedrikk NAN PRO 3/4 (1 glass =233 ml) dekker barnets daglige jernbehov med 75 %. Dagsbehovet for jern hos barn mellom 1-5 år er 8 mg.

Andre viktige næringsstoffer i ditt barns kosthold

NAN PRO 3 & 4 inneholder vitamin D og kalsium, som er viktig for normal vekst og utvikling av barnets skjelett. D-vitamin bidrar også til immunsystemets normale funksjon.

Produktet inneholder de essensielle langkjedede flerumettede fettsyrene Omega-3 (ALA) og Omega-6 (AL) for normal vekst og utvikling hos de minste barna*.

NAN PRO 3 & 4 inneholder planteoljer og har samtidig et lavt innhold av mettet fett.

*Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 2 g α-linolen syre (ALA) og et daglig inntak av 10g linolensyre (LA).

Aktiv bakteriekultur

NAN PRO 3 inneholder aktiv bakteriekultur, Lactobacillus reuteri.

Les mer om NAN PRO 3Les mer om NAN PRO 4

 

Lignende innhold
Søk

Har du fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.