| Kontakt

Du er alltid velkommen til å kontakte oss på barnemat@no.nestle.com eller på telefon 800 80 730.

| WHO-koden

barnemat

WHO anbefaler morsmelk som eneste næring de første 6 månedene. Nestlé støtter fullt ut både dette og fortsatt amming kombinert med innføring av variert kost i henhold til råd fra helsestasjon eller fastlege.

Fortsett

Slik får du gode måltidsrutiner for ditt barn

Livet med små barn er fullt av overraskelser som kan være vanskelig å forutse. Dersom du har gode rutiner rundt mat og søvn blir det lettere å takle slikt som ikke går an å planlegge. Gode vaner setter en fin ramme rundt dagene.

For deg som forelder er det fint å vite at du har en plan, slik at du vet at ditt barn får den næringen det trenger. For ditt barn gir rutinene harmoni og trygghet. Barn liker å ha rutiner. De har de best når alt er som vanlig.

Smart måltidsplanlegger til å skrive ut

Vi får mange spørsmål om hvordan man best bør legge opp barnets måltider over døgnet. Ettersom ditt barns næringsbehov endres etterhvert som det vokser, har vi laget en Måltidsplanlegger som er tilpasset etter barnets alder. Se den som en støtte-ditt barn og familiens øvrige vaner og behov spiller selvsagt også inn i hva som passer akkurat dere. Se vårt forslag som grunnlag til inspirasjon. Snakk alltid med helsestasjonen om du er i tvil og har spørsmål.

Last ned måltidsplanlegger
Smart måltidsplanlegger

Hvordan få orden på måltidene

  • Hvor ofte trenger barnet mitt å spise?
  • Hvilke retter passer best og når?
  • Hvor mye må barnet mitt spise?
  • Hva er viktig å tenke på?

Last ned din måltidsplanlegger

Klikk her

TIPS! Skriv ut og heng opp på kjøleskapet hjemme