Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Survey
X

Vinn Drømmehelg i Dyreparken!

For 20. gang samarbeider NESTLÉ BARNEMAT med Dyreparken i Kristiansand. NESTLÉ tar vare på de små og deler ut gratis mat i Dyreparken til alle små besøkende igjennom hele sommeren.

Vi gjennomfører en stor instagram konkurranse der hovedpremien er en drømmeweekend for hele familien i Dyreparken til en verdi av 15.000kr. Det eneste du trenger å gjøre er å ta et bildet av barnet ditt med et NaturNes produkt på instagram og #naturnesbarnemat så er du med i trekningen. Vi trekker en vinner 31 juli 2020. Vi håper du vil være med på konkurransen.

NESTLÉ kjører også mange lokale butikk kampanjer hvor du kan kjøpe 5 NESTLÉ barnemat produkter og få en kul drikkekopp med deg hjem. Koppene finnes i tre ulike farger med forskjellig dyremotiv så barna kan ha ulike kopper.

 

Gode mellommåltider for barn på farten

Klemmeposene og snacks-variantene våre inneholder bare frukt og grønnsaker. De er ikke tilsatt sukker eller søt fruktkonsentrat. Sukkeret som finnes i produktene er naturlig fra fruktene. 

Når du velger NaturNés, støtter du også bærekraftig produksjon og miljøet. NaturNés er laget av økologisk barnetilpassede råvarer som er nøye utvalgt for små barns behov.

NaturNes products

Ved å delta i konkurransen aksepterer du konkurransevilkårene.

Søk

Har du fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.