Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Topic Page
X

Vær med oss og hjelp barn

Section 1

MAW

Sammen gir vi glede

Håp, drømmer og ønsker kan gi en styrke i kampen mot alvorlige sykdommer. Nå går Nestlé NaturNes sammen med stiftelsen Make-A-Wish Norge for bidra til å oppfylle ønsker for barn og unge rammet av en livstruende sykdom.

Nestlé NaturNes Barnemat, har inngått et samarbeid med Make-A-Wish Norge for å hjelpe barn som er kritisk langvarig syke. Sammen ønsker vi å spre håp og glede, og vi inviterer nå norske småbarnsforeldre med på reisen.

Vi vil med dette skape oppmerksomhet rundt Make-A-Wish og deres fantastiske innsats for å glede unge i en vanskelig situasjon, og samtidig bidra med midler til deres arbeid. Make-A-Wish Norge er utelukkende basert på frivilliges innsats og er fullstendig avhengig av å motta midler og velvilje fra omverden for å utføre det viktige arbeidet. På den andre siden er det viktig å spre budskapet om deres organisasjon slik at kritisk syke barn og foreldre med kritisk syke barn kan benytte seg av tilbudet fra Make-A-Wish.

Nå kan du være med å bidra til Make-A-Wish fantastiske arbeid. Ved å laste opp en stjerne på Instagram med emneknaggen #makeawishnaturnes, donerer Nestlé NaturNes 50 kroner* til Make-A-Wish Norge for hver stjerne som lastes opp. Stjernen kan være en tegnet, klippet ut i papir, et bilde, laget i mat eller lignende – her er det bare kreativiteten som setter grenser! Bli med oss å hjelpe.

Kanskje du eller noen du kjenner har lyst å bidra til Make-A-Wish og arbeidet de gjør? Det finnes mange måter og bidra, gå gjerne inn på Make-A-Wish Norges sider for å lære mer.

Drømmereise til Legoland

Året 2020 er et annerledes år også for kritisk syke barn. COVID 19 har satt en brems på mulighetene til å oppfylle mange av barnas ønsker og det er dermed mange ønsker som venter på å gå i oppfyllelse. NaturNes fikk lov å glede fine Karl Emil med ny lego, mens han venter på å få oppfylt sin drømmereise til Legoland.

Karl Emil, 4

Karl Emil er glad og fin gutt som akkurat har fylt 4 år og som lider av den alvorlige medfødte hjertesykdommen Hypoplastisk venstre hjertesyndrom.

Bli med oss og hjelpe

Nå kan du være med å bidra til Make-A-Wish fantastisk arbeid. Ved å laste opp en stjerne på Instagram med emneknaggen #makeawishnaturnes, donerer Nestlé NaturNes 50 kroner* til Make-A-Wish Norge for hver stjerne som lastes opp. Stjernen kan være en tegnet, klippet ut i papir, et bilde, laget i mat eller lignende – her er det bare kreativiteten som setter grenser! Bli med oss å hjelpe.

Donasjonskampanjen (“Kampanje”) til fordel for Make A Wish organisasjonen (“MAW”) er organisert av Nestlé Norge A / S Fornebuveien 7-9, Lysaker, 1366 (“Nestlé”), NaturNes merkevarekategori Nestlé, og gjennomført i en begrenset periode fra 13. september 2020 til 21. november 2020. Kampanjen er tilgjengelig for deltakere bosatt i Norge som er minst 18 år gamle. Bare to påmeldinger per person blir tatt i betraktning i donasjonene som Nestlé gir til MAW. Flere kontoer eller andre måter å samle antall donasjoner per person utover det som er tillatt, blir diskvalifisert. Mengden donasjoner som Nestlé gir er begrenset til maksimalt 150.000 kroner. Nestlé forbeholder seg retten til å diskvalifisere enhver deltagelse som er uredelig eller på annen måte upassende i forbindelse med kampanjen som bestemt av Nestlé etter eget skjønn. Alle deltakere er enige og samtykker i at all personlig informasjon de gir gjennom kampanjen til Nestlé bare blir behandlet for å administrere denne kampanjen. Nestlé er ikke tilknyttet Facebook, eller noen annen leverandør av sosiale medier-plattformer, og er ikke ansvarlig for noen personopplysningers etterlevelse av tjenesteleverandøren for sosiale medier. Vennligst referer til personvernreglene til Facebook for spørsmål om behandlingen av dine personopplysninger.

Søk

Har du fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.