| Kontakt

Du er alltid velkommen til å kontakte oss på barnemat@no.nestle.com eller på telefon 800 80 730.

| WHO-koden

barnemat

WHO anbefaler morsmelk som eneste næring de første 6 månedene. Nestlé støtter fullt ut både dette og fortsatt amming kombinert med innføring av variert kost i henhold til råd fra helsestasjon eller fastlege.

Fortsett
NAN PRO 4 presenterer:
De fantastiske
små tingene

– for et sterkt fundament for livet.
Kjærlig, omsorgsfull, nærende … Du gjør så mye for å forme ditt barns fremtid.

Vi i Nestlé har utviklet NAN PRO 4 med vår spesielle proteinteknologi. Produktet med våre beste proteiner noensinne har alt barnet ditt behøver for at bygge et sterkt fundament for livet.

NAN PRO 4 Melkedrikk er laget for barn fra 15 måneder. Den inneholder jern som bidrar til en normal kognitiv utvikling hos barn, og vitamin D som er viktig for en normal utvikling av barnets skjelett.

Alt du gjør

Alt vi gjør

Vi har i over 50 år forsket på sammensetningen av brystmelk. Så her benytter vi vår kunnskap og erfaring.
NAN PRO 4 – om vårt beste protein hittil

Vi hos Nestlé har utviklet NAN PRO 4 med vår spesielle proteinteknologi. Produktet med vårt beste protein hittil har alt som er nødvendig for å gi barnet et godt utgangspunkt for livet.
NAN PRO 4 Melkedrikk er laget for barn fra 15 måneder. Den inneholder jern som bidrar til en normal kognitiv utvikling hos barn, og vitamin D som er viktig for en normal utvikling av barnets skjelett.

Her finner du se typene næringstilskudd vi kan tilby. Vær nøye med å følge aldersanbefalingen som finnes på emballasjen.

Se mer herBrystmelkprotein
FOR EN GOD START I LIVET

Etter hvert som barnet vokser forandres også behovet for næring. Så lenge barnet ammes tilpasses brystmelken automatisk etter barnets behov. Det næringsstoffet som forandres mest er protein. Her kan du se to filmer om barn, vekst og proteiner.


Proteiner gir et godt grunnlag for livet.

Med denne filmen vil vi hylle "alle de små tingene du gjør for barnet ditt."
Se filmen her.

Om en sunn oppvekst og en sikker fremtid.

Les mer om brystmelk og brystmelkprotein her