Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Følg glasset sin reise!

Det å bli forelder innebærer mye glede, men med forelderskapet kommer også mange spørsmål og bekymringer. Det er derfor helt normalt å være usikker på ting iblandt. En ting du ikke behøver å være usikker på, er barnematen du gir barnet ditt. Derfor vil vi fortelle deg litt om reisen til barnematen, fra jord, til butikk og til slutt til ditt bord.

Våre glass er tilberedt i Finland, den eneste fabrikken i Norden som produserer barnemat i glass. Visste du også at ikke noe av avfallet brennes, men resirkuleres?

 

Høsting av ingredienser

Tomatene i din Spaghetti Bolognese kom til vår leverandør, Conesa, fra bøndene i Spania. De ble høstet den samme dagen.

Forberedelse av ingredienser

Deretter ble tomatene most. Det tar kun mellom fire til syv timer fra tomatene er høstet til de er pakket i steril emballasje, klare for bruk. På denne måten bevares de viktigste næringsstoffene så lenge som mulig.

Ankomst til fabrikken

De knuste tomatene blir deretter transportert til vår fabrikk i Turku, Finland – den eneste fabrikken i Norden som produserer barnemat i glass!

Kvalitetskontroll av ingredieser

Alle råvarene går igjennom strenge kontroller for å sikre at de oppfyller NaturNes Babys økologiske kvalitetsstempel. Etter at tomatene, som er brukt i ditt glass, har passert kvalitetskontrollen, kan tilberedningen begynne.

Tilberedning av retten

I fabrikken i Turku, tilsettes de knuste tomatene i de andre ingrediensene, for å lage den smakfulle Spaghetti Bolognesen som du holder i hånden din. Tilberedningen foregikk uten utslipp av  karbondioksid og alt av eventuelt avfall kunne gjennvinnes- snakk om miljøvennlig!

Kvalitetskontroll av ferdig produkt

Innen glasset forlater fabrikken, gjennomgår vårt kvalitetssteam nok en gang produktet for å sikre oss om at det er klart og sikkert  for barnet ditt å spise.

Klar for din lokale matbutikk!

Nå er den nylagde og smakfulle Spaghetti Bolognesen klar til å sendes ut til kundene og barnemathyllen i din lokale matbutikk!

X

34% tomat. Opprinnelse: Spania

Våre tomater er produsert av CONESA i Extremadura, Spania, et avsidesliggende område med fjell, skog, innsjøer og reserver. Takket være klimaforholdene i Middelhavslandene, trives de solmodne fruktene spesielt godt her, men krever et dyrkingskonsept som er tilpasset jordforholdene.

Et sentralt punkt i dyrkingsprosessen er vannforvaltningen: alt vannet fra behandlingen forblir på stedet og går tilbake til elven på en biologisk renset måte slik at det kan brukes igjen.

X

22% gulrot. Opprinnelse: Belgia og Spania

Visste du at gulrøtter høstes bare om vinteren?

Vår leverandør, Ardo, sår mellom mai-juni og lar gulrøttene vokse naturlig i sitt eget tempo hele sommeren, før de høstes i november-desember.

X

22% gulrot. Opprinnelse: Belgia og Spania

Visste du at gulrøtter høstes bare om vinteren?

Vår leverandør, Ardo, sår mellom mai-juni og lar gulrøttene vokse naturlig i sitt eget tempo hele sommeren, før de høstes i november-desember.

X

Hei fra Turku, Finland! Jeg heter Sari Miettinen-Rantala, og jeg er fabrikksjef for Nestlé-babymat. Fabrikken vår i Turku er den eneste fabrikken som tilbereder babymat i glass over hele Norden. Vi er fast bestemt på å fortsette arbeidet vårt for en bærekraftig fremtid og for vårt miljø.

X

10% storfekjøtt. Opprinnelse: Tyskland

Våre storfe har tilgang til utendørs, skygge, treningsområder, frisk luft og direkte sollys. I tillegg fôres storfe bare med 100% økologisk produsert fôr; fri for animalske biprodukter.

X

18% pasta. Opprinnelse: Østerrike

Innviertler Teigwaren har tilberedt pasta i Østerrike i over 80 år ved å blande østerriksk durumhvete, semulegryn og egg.

All produsert spagetti er organisk og finnes i små biter spesifikt til hensyn for babyens mager. Når barnet ditt vokser, vokser også størrelsen på pastaene også i oppskriftene våre!

Søk

Har du fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.