Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Blockchain

Oppskriftene våre går gjennom 96 flere kontroller enn andre organiske produkter for å oppnå vårt høyeste kvalitetsstempel - Baby's Organic.

Dette produktet ble tilberedt i Finland, i den eneste fabrikken som produserer babymat i glass i Norden. Visste du at CO2 fra tilberedning av produktet er null, og at fabrikken ikke genererer noe søppelavfall, men alt avfall er resirkulerbart?

Se nedenfor de forskjellige ingrediensene og detaljene om deres opprinnelse og høsting.

X

34% tomat. Opprinnelse: Spania

Våre tomater er produsert av CONESA i Extremadura, Spania, et avsidesliggende område med fjell, skog, innsjøer og reserver. Takket være klimaforholdene i Middelhavslandene, trives de solmodne fruktene spesielt godt her, men krever et dyrkingskonsept som er tilpasset jordforholdene.

Et sentralt punkt i dyrkingsprosessen er vannforvaltningen: alt vannet fra behandlingen forblir på stedet og går tilbake til elven på en biologisk renset måte slik at det kan brukes igjen.

X

22% gulrot. Opprinnelse: Belgia og Spania

Visste du at gulrøtter høstes bare om vinteren?

Vår leverandør, Ardo, sår mellom mai-juni og lar gulrøttene vokse naturlig i sitt eget tempo hele sommeren, før de høstes i november-desember.

X

22% gulrot. Opprinnelse: Belgia og Spania

Visste du at gulrøtter høstes bare om vinteren?

Vår leverandør, Ardo, sår mellom mai-juni og lar gulrøttene vokse naturlig i sitt eget tempo hele sommeren, før de høstes i november-desember.

X

Hei fra Turku, Finland! Jeg heter Sari Miettinen-Rantala, og jeg er fabrikksjef for Nestlé-babymat. Fabrikken vår i Turku er den eneste fabrikken som tilbereder babymat i glass over hele Norden, og vi er veldig stolte av at vi er CO2-nøytrale i matlagingen. Vi er fast bestemt på å fortsette arbeidet vårt for en bærekraftig fremtid og for vårt miljø.

X

10% storfekjøtt. Opprinnelse: Tyskland

Våre storfe har tilgang til utendørs, skygge, treningsområder, frisk luft og direkte sollys. I tillegg fôres storfe bare med 100% økologisk produsert fôr; fri for animalske biprodukter.

X

18% pasta. Opprinnelse: Østerrike

Innviertler Teigwaren har tilberedt pasta i Østerrike i over 80 år ved å blande østerriksk durumhvete, semulegryn og egg.

All produsert spagetti er organisk og finnes i små biter spesifikt til hensyn for babyens mager. Når barnet ditt vokser, vokser også størrelsen på pastaene også i oppskriftene våre!

Søk

Har du fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.