Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Om Nestlé NAN

Om Nestlé NAN

Produktene våre er et resultat av Nestlés visjonære forskning på barneernæring. Vårt team av eksperter har mye kunnskap om ernæringsbehovet og hvordan det endrer seg når spedbarnet går igjennom en fantastisk periode med vekst og utvikling.

Ledende innen forskning på barneernæring i mer enn 150 år.

Produktene våre er et resultat av Nestlés visjonære forskning på barneernæring. Vårt team av eksperter har mye kunnskap om ernæringsbehovet og hvordan det endrer seg når spedbarnet går igjennom en fantastisk periode med vekst og utvikling- fra nyfødt til småbarn. Med bakgrunn i Nestlés avanserte forskning innen barns livslange helse, gir NAN barnet ditt en næringsrik og god start på livet. Gjennom verdens største nettverk for mat- og ernæringsforskning har vi utviklet våre produkter. Vår forskning på spedbarnsernæring foregår på universiteter, sykehus og forskningssentre over hele verden. I Lusanne, Sveits, har vi vårt «Senter for barneernæring-centre of excellence». Vi har et mangfoldig team på over 800 mennesker fordelt på 50 forskjellige nasjonaliteter, som gir oss et spekter av kompetanse ved vårt forskingssenter i Sveits. Vår størrelse og omfang gjør det mulig for oss å investere nok tid, penger og ekspertise inn i forskningen. Dette hjelper oss til å oppnå våre forpliktelser om å levere de nyeste vitenskapelige innovasjonene, med skreddersydde løsninger for å støtte en sunn vekst og utvikling.

Vi forplikter oss til forskning av barns livslange helse

Våre ekspertteam har studert morsmelk i mange år og ved å forstå den komplekse sammensetningen fra naturens side, kan vi overføre denne lærdommen til våre egne produkter. Denne kunnskapen har hjulpet oss med å utvikle produkter som hjelper til med å gi ditt barn den optimale næringen om du ikke kan eller ikke velger å amme. Amming er alltid det beste valget i minimum de første 6 månedene, dersom mor og barn er fornøyd med det.

Ledende innen forskning på barneernæring i mer enn 150 år

 
 
1867

Henri Nestlé utvikler den første vellingen med melk for spedbarn, Farine Lactée, for å redde livet til et barn som ble født for tidlig.

 
 
1961

Vår første NAN morsmelkerstatning lanseres i Mexico. Melken er i flytende form og et resultat av vitenskapelige studier, med mål om å finne ernæring som ligner morsmelk til spedbarn.

 
 
1987

Vi lanserer den første delvis hydrolyserte morsmelkerstatningen.

 
 
2000

Vi lanserer vår spesielle proteinteknologi PRO.

 
 
2004

Vi beriker vårt NAN sortiment med de essensielle fettsyrene Omega-3 (DHA) og Omega-6. Disse fettsyrene trengs for at små barn skal vokse og utvikle seg normalt.

 
 
2017

Vi lanserer NAN Sensilac med oligosakkaridene GOS og FOS.

 
 
2018

Vi er først i Norden med syntetisk produsert oligosakkarid 2'FL, som er strukturelt identisk med den vanligste oligosakkariden i morsmelk.

Produktsøker

Produktene våre er et resultat av Nestlés visjonære forskning på barneernæring. Vårt team av eksperter har mye kunnskap om ernæringsbehovet og hvordan det endrer seg når spedbarnet går igjennom en fantastisk periode med vekst og utvikling.

Produktsøker

Søk

Har du fortsatt ikke funnet
hva leter du etter?

Prøv vår nye søkemotor. Vi har alltid noe å tilby deg.