| Kontakt

Du er alltid velkommen til å kontakte oss på barnemat@no.nestle.com eller på telefon 800 80 730.

| WHO-koden

barnemat

WHO anbefaler morsmelk som eneste næring de første 6 månedene. Nestlé støtter fullt ut både dette og fortsatt amming kombinert med innføring av variert kost i henhold til råd fra helsestasjon eller fastlege.

Fortsett

God næring for små mager

Små barn vokser og utvikler seg fort de første leveårene. De har et stort næringsbehov, men magen er forholdsvis liten. Det betyr at de må spise oftere og ha en mer næringsrik kost enn hva vi voksne har behov for. Derfor er Nestlés grøt beriket med jern, kalsium, vitamin D og jod.

Stort behov

Et lite barn har et stort næringsbehov i forhold til den lille kroppen

500 % høyere næringsbehov sammenlignet med en voksen

Liten mage

20% av voksnes
fordøyelseskapasitet

Fullkorn + frukt + helmelk = fyldig og smakfull oppskrift

Nå enda bedre smak

Vi har lyttet til foreldre i Norden og ytterligere forbedret våre oppskrifter. Min Grøt er basert på melk, mer fullkorn enn før og mange ulike smaker fra frukt. Kort sagt har den blitt fyldigere og enda mer velsmakende.
Har barnet ditt smakt den?

mettende måltid til å spise selv

Min grøt er perfekt til frokost, mellommål eller kvelds. Noen liker den også til lunsj. Den er enkel å tilberede og lett for barnet å spise med skje. Det finnes varianter fra 4 måneder for barnets aller første smaksporsjoner til fullkorngrøt anbefalt fra 3 år.

En porsjon = 37 % av barnets daglige jernbehov

Visste du at 1 av 10 barn i Norge har jernmangel?

Barn blir født med et jernlager som holder frem til de er omtrent 6 måneder gamle. Deretter er det viktig at barnet får i seg nok jern fra kosten, ettersom morsmelk alene ikke dekker barnets jernbehov. Jern er et viktig mineral som bidrar til barnets normale kognitive utvikling. En porsjon Nestlé grøt gir ca. 37 % av barnets daglige jernbehov. Min Grøt inneholder også kalsium, vitamin D og jod.

Vil du lese mer om jern? Klikk her.

Mange gode smaker
og varianter

Min Grøt finnes med mange forskjellige smaker og er optimert for ulike alderstrinn for at næringssammensetningen skal være perfekt tilpasset barnets behov. Fra 4 måneder til 3 års alder. En kjær og sunn følgesvenn.